Dr. Boros Csanád Örs

Már kisgyermek koromban megfogta a képzeletemet a tudományos-fantasztikus világ, aminek következtében magam is azt terveztem, hogy a saját fejlesztésű szerkezeteimmel fogom felfedezni az addig ismeretlen világot.

A gyermekkori ábrándokat a fizika iránti lelkesedésem követte. Lenyűgözött a gondolat, hogy az univerzum egységes, megismerhető, és a történései alapvető fizikai törvényekből levezethetőek. Akkor úgy tekintettem ezekre, mint valami varázsigékre, melyeknek megfelelő használatával mágikus erőre tehetek szert. Így vágtam bele a fizikusi pályafutásomba.

A szakmai elhivatottságom a témával foglalkozó irodalom, elsősorban a tudományos-fantasztikus regények iránti szenvedélyemmel társult. Magába szippantottak a klasszikus sci-fi írók remekművei, melyekben új világokat teremtettek a fantázia erejével. Mindig is azok az alkotások álltak legközelebb a szívemhez, melyek a tudományos fejlődés hatását vizsgálták az emberi lélekre és a társadalomra. Amellett, hogy izgalmas szórakozást nyújtottak, el is gondolkodtattak, és új távlatokat nyitottak egy lehetséges jövő felvázolásával.

A beküldött könyv az első alkotásom, és főleg a bennem eddig felgyűlt elméletek és ötletek ihlették. Remélem, hogy az olvasó talál benne kedvére való, és gondolatébresztő tartalmat.

Podcsat adások

Hangos bemutatkozás


Ugrás a szerző összes művéhez »
Dr. Boros Csanád Örs

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

A magyar könyv is magyar termék

A magyar könyv is magyar termék

Weboldal: mkmt.hu

Made by FortuNet