Gyere haza tegnap!

Gyere haza tegnap!

Szerző(k): Borbíró Klára

Típus: Könyv

Műfaj(ok): Romantikus, Sci-fi, Krimi, Kaland, Regény

Ebook megjelenés éve: 2023

Ebookként kiadta: HELMA kiadó

ISBN ebook: ISBN(pdf) 978-963-639-040-2 - ISBN(epub) 978-963-639-041-9 - ISBN(mobi) 978-963-639-042-6

Fülszöveg

Müller Iván, a félelmet nem ismerő, zseniális fizikus új elmélettel áll elő, melynek segítségével végre lehetővé válik a múltba való utazás. Időt, pénzt és energiát nem sajnálva építi csapatával az időgépet, mégis zsákutcába jut.
A segítség váratlan helyről érkezik, ami fenekestül forgatja fel Iván magánéletét is. Egyetlen ember van, aki képes túllendíteni a programot a holtponton, Dengi Blanka, a kötekedő fiatal matematikus.
Blanka szemrevaló nő, minden ujjára akadna férfi, de neki az elérhetetlen kell. Türelmesen várja, hogy Iván túljusson a halott felesége iránt érzett gyászán, mégis egyre nő kettejük között a feszültség. Senki, még Blanka sem sejti, hogy a férfit lélekölő titok tartja távol tőle.
Ahogy Iván csapata tökéletesíti a gépet, megkezdődik a harc annak birtoklásáért.
Megjelenik a Font Kartell, amelynek vetetője az időgép segítségével akar a világpiac urává válni, és a gyilkosságtól sem riad vissza, hogy megszerezze a technológiát. Hogy elterelje a Font figyelmét egy pillanatról, amikor a működő programhoz könnyűszerrel hozzájuthatna, Iván és Blanka az Atlanti óceánra csalja a bűnbanda embereit, és bújócska-fogócskába kezd velük. A két kutató egy lakatlan szigeten reked, ahol Ivánnak meg kell vallania az érzéseit.
Bár úgy tűnik, az időgépet sikerül elrejteniük a Font elől, az időutazás törvényeit a tudósoknak a saját bőrükön kell megtapasztalniuk.

A Megvalósítás alatt blog véleménye a könyvről

"Amihez a szerző a legjobban ért, az a párbeszédek írása. Szerintem elképesztően szórakoztató beszélgetéseket írt meg. Olyan szövegeket ad a szereplők szájába, mint amilyeneket mi szoktunk a barátainkkal, ismerőseinkkel mondani, így otthonosan éreztem magam közöttük, és hamar szimpatikussá váltak."

Ugrás a teljes ajánlóhoz »

 

Ossza meg ismerőseivelAmennyibem fizikai adathordozón szeretné megvásárolni a könyvet, jelölje be itt vagy a kosár oldalon a Pendrive-on kérem a könyvet jelölőnégyzetet. 1 adathordozóra több letölthető hangos, vagy ekönyv is megvásárolható

Vásárlás, ajándékozás

Letölthető e-book (epub-316 oldal ,mobi-316 oldal ,pdf-316 oldal)
2190 Ft

Kinek?


Pendrive-on kérem

Ebben az esetben egy 4GB-os pendrive-on küldjük el a könyveket. A Könyveim menüpontban nem lesznek letölthetők. A pendrive ára bruttó 2900 Ft.

Fizetési mód


Online olvasható e-book (txt-316 oldal)
1290 Ft

A vásárláshoz illetve az ingyenes művek letöltéséhez kérjük, hogy jelentkezz be. Nincs még fiókod? Regisztrálj 1 perc alatt, hogy olvashasd könyveinket.

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

eRikkancs, A digitális újságos

eRikkancs, A digitális újságos

Weboldal: erikkancs.hu

Made by FortuNet