Általános Szerződési Feltételek

Üdvözöljük a Helma Kiadó (https://www.helma.hu) e-book és hangoskönyv terjesztési oldalán. Kérjük, mielőtt vásárolna, szíveskedjen az alábbiakat átolvasni:

Az eladó

Regisztráció, adatkezelés, belépés

A webáruházban való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A weboldal böngészése során ugyanakkor úgynevezett cookie-k kerülhetnek az eszközre, melyek a későbbi kényelmesebb böngészést, azonosítást szolgálják. A cookie-k letiltása esetén előfordulhat, hogy a weboldal egyes részei nem megfelelően működnek.

Az e-book és hangoskönyvek megvásárlása előtt azonban regisztrálni kell a weboldalon. A regisztrációkor az alábbi adatokat kell megadnia:

Kötelező adat

Felhasználónév, név, email cím, jelszó.

Számlázási név, ország, irányítószám, város, utca.

Az adatok megadását követően olvassa el az adatvédelmi és felhasználási feltételeket, majd jelölje be a jelölőnégyzetet, amennyiben egyetért velük. Ezt követően kattintson a "Regisztráció" gombra.

Az adatok megadása önkéntes, és a megadott adatok az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet), illetve az Adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott módon való adatkezeléséhez való hozzájárulásnak minősül.

Következő lépésként érkezni fog egy email üzenet a postaládájába. Amennyiben pár percen belül nem kapná meg, kérjük, ellenőrizze a "Spam, vagy levélszemét" mappát is. Kattintson a regisztráció megerősítésére az email üzenetben. A linkre kattintást követően visszakerül a www.helma.hu weboldalra. Amennyiben helyesen járt el, a regisztráció sikeres volt. Ezt követően a bejelentkezési részben tud a www.helma.hu weboldalra belépni. Adja meg email címét és a megadott jelszavát, majd kattintson a "Belépés" gombra. Amennyiben elfelejtette a jelszavát, jelölje ki az "Elfelejtett jelszó" jelölőnégyzetet, adja meg email címét, és kattintson az "Elküld" gombra. Kapni fog egy email üzenetet, melyben lévő linkre kattintva lehetősége nyílik új jelszót generálni. Amennyiben pár percen belül nem érkezne meg az email üzenet, ellenőrizze a "Spam, vagy levélszemét" mappát is.

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. az Ön által megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, az Önnel való kapcsolatfelvételhez, valamint a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében használja, harmadik félnek, a fizetési rendszert biztosító cégen, illetve a hatóságok kivételével, nem adja át. 

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. vállalja, hogy az Önnel fennálló jogviszonya megszűnésével egyidejűleg az adatait az aktív állományból törli, azokat esetleges jogviták lezárása érdekében egyéb Önnel kapcsolatos üzleti adatokkal elévülési időig archiválja. 

Felhasználói fiók

Belépést követően a korábban megadott adatait a "Felhasználói fiók" linkre kattintva megtekintheti és módosíthatja. Itt lehetősége van új számlázási adatok megadására, vagy az alap adatok módosítására. A Felhasználói fiókban tudja meglévő jelszavát is módosítani. Lehetősége van a fiókjának törlésére is. A törlésnél legyen körültekintő. Amennyiben kitörli felhasználói fiókját, abban az esetben minden Önről tárolt adatot törlünk a rendszerből. Az alapadatait, a számlázási adatokat, valamint minden megvásárolt könyv is törlődni fog. Ez azt eredményezi, hogy amennyiben megvásárolt akár 1 online hallgatható/olvashatókönyvet is, a jövőben semmilyen módon nem férhet már hozzá. Azt a kiadványt csak újbóli regisztráció és megvásárlás esetén olvashatja/hallgathatja újra. A Felhasználói fiók menüpontba történő belépéskor nyomon tudja követni a korábbi vásárlásait.

A szerződés tárgya, szerződéskötés

A szerződés tárgya a webáruházban megvásárolt könyv. A webáruházban feltüntetett termék - és egyéb információk nagyrészt harmadik felektől származnak. Ezeket az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. lehetőségei szerint és rendszeresen ellenőrzi, azonban a harmadik felektől származó információ pontosságáért nem vállal felelősséget.

A 2001. évi CVIII. tv. szerint az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. megrendelése elküldését megelőzően köteles egyértelműen tájékoztatnia arról, hogy a megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül-e, az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. iktatja-e a szerződést, illetve, hogy az iktatott szerződés utóbb hozzáférhető lesz-e, továbbá az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközökről. Ennek megfelelően a megkötendő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így iktatás nem történik, és a fogyasztó írásbeli szerződés hiányában írásbeli szerződéshez a jogügylet megkötése után nem tud hozzáférni. A vásárlási folyamatot működtető programban nincsen olyan elem, ami az adatátviteli hibákat korrigálja.

A szerződés az Ön megrendelésének véglegesítésével jön létre. A szerződés nyelve: magyar.

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. a megrendelése elküldését megelőzően tájékoztatja azokról a technikai lépésekről, amelyeket a szerződés elektronikus úton való megkötéséhez meg kell tenni. A szerződéskötéshez további információt a szolgáltatótól nem igényelhet. A rendelkezésre álló információk alapján köti meg a szerződést, így az ALKO-SOFT Nonprofit Bt-t az Ön szerződéskötési akaratát befolyásoló egyéb tényezők tekintetében felelősség nem terheli.

Felelősség 

A vásárolt könyvek vonatkozó ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, feltüntetett képek helyenként illusztrációk. 

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. 

A letöltött könyvek esetében, annak tartalmáért a mindenkori Kiadó felel. 

Könyvek vásárlása

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Az ÁFA mértéke egyes termékféleségek esetében eltérő lehet. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban.

A vásárlás menete a weboldalon

Az egyes könyveket a részletes nézet aloldalon van lehetőség megvenni a megfelelő típusmelletti Megvásárolom gombra kattintva. Jelölje be, hogy saját magának vásárolja meg a kiadványt vagy más személynek, majd kattintson a Fizetés gombra.

Online bankkártyás fizetés esetén a rendszer átirányítja az OTP Simple oldalára. A sikeres fizetést követően az OTP visszairányítja a helma.hu weboldalra

Fizetési mód

A fizetés kizárólag az alábbi módokon történhet:

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt-nél vezetett virtuális "Stex" egyenlegről.

Az egyenleget többféleképpen tudja feltölteni 500, 1000, 2000, 3000, 4000, 5000, 10000 Ft-al.

a) A Weboldal Stex vásárlás menüpontban lehetősége van bankkártyás fizetési megoldással a virtuális egyenlegét feltölteni. 1 Ft 1 Stex-nek felel meg. Online, azaz bankkártyás fizetéskor a Simple biztonságos szerverén keresztül tud fizetni. A Simple rendszer fizetési oldala rövid letöltést követően automatikusan jelenik meg a feltöltése elfogadását követően. A fizetés lebonyolításához bankkártyája adataira van szükség. Meg kell adnia a bankkártyája számát és lejáratának dátumát, valamint a Cvc2 kódot, ami a kártya hátoldalán található. A kívánt adatok bevitele után a „Fizetés” gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről visszaigazolást kap, majd pedig a rendszer visszairányít a webshop oldalára, ami szintén visszaigazolja. Felhívjuk a figyelmét, hogy a fizetés során tartsa be a Simple rendszer biztonságos fizetésre vonatkozó ajánlásait. A Simple tranzakciós oldalain történtekért felelősséget vállalni nem tudunk, mivel az adatokat a Simple kezeli. Sikeres banki visszaigazolást követően azonnal megjelenik a befizetett összeg a virtuális Stex egyenlegén.

b) Banki átutalás. A banki átutaláshoz szükséges adatokat a weboldalon lévő Stex egyenleg feltöltése alatt olvashatja. Az átutaláskor minden esetben adja meg email címét a beazonosítás végett.

c) Harmadik módszerként lehetősége van az országosan folyamatosan bővülő Fizetési pontokon akár kézpénzben befizetni egy adott összeget, melyet munkatársaink az értesítést követően jóváírják virtuális Stex egyenlegén.  A fizetési pontokról weboldalunkon tájékozódhat.  A befizetések után minden jóváírást követően számlát állítunk ki. A vásárláskor a Stex egyenlegből történő fizetés után így Ön már számlát nem kap.

d) Lehetősége van a saját virtuális Stex egyenlegéből ajándékozni más eRikkancs felhasználónak. A Stex vásárlása menüpont alatt Írja be az ajándékozni kívánt Stex mennyiséget, valamint a megajándékozni kívánt személy felhasználónevét, vagy email címét. Figyelmesen járjon el a felhasználónév vagy jelszó begépelésekor. Valós adatokat adjon meg. Amennyiben van fedezet a Stex egyenlegén, az "Elküld" gombra történő kattintást követően azonnal jóváíródik a tranzakció, és az ajándékozott személy már tud kiadványokat vásárolni.

SimplePay bankkártyás vagy azonnali átutalásos fizetés

Lehetősége van a kiadványt Online bankkártyás fizetéssel is megvásárolni. A Simple biztonságos szerverén keresztül tud fizetni. A Simple rendszer fizetési oldala rövid letöltést követően automatikusan jelenik meg a feltöltése elfogadását követően. A fizetés lebonyolításához bankkártyája adataira van szükség. Meg kell adnia a bankkártyája számát és lejáratának dátumát, valamint a Cvc2 kódot, ami a kártya hátoldalán található. A kívánt adatok bevitele után a „Fizetés” gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről visszaigazolást kap, majd pedig a rendszer visszairányít a webshop oldalára, ami szintén visszaigazolja. Felhívjuk a figyelmét, hogy a fizetés során tartsa be a Simple rendszer biztonságos fizetésre vonatkozó ajánlásait. A Simple tranzakciós oldalain történtekért felelősséget vállalni nem tudunk, mivel az adatokat a Simple kezeli. Sikeres banki visszaigazolást követően már olvashatja is a kiadványt.

Az ÁSZF elfogadásával hozzájárul, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 175.§-ában foglaltak szerint a befizetéséről elektronikusan generált számla kerüljön kiállításra a regisztrációban szereplő adatok alapján, és a megadott email címre kerüljön megküldésre, melyet elektronikusan fogad a kiállítójától.

A számla megtekintéséhez PDF olvasó programra van szükség.

A számlán szereplő megrendelő adatait nem áll módunkban módosítani, ugyanis az kizárólag szerződésátruházást követően lenne lehetséges, mely háromoldalú szerződést a Szolgáltató nem kíván megkötni.

Elfogadom, hogy az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. (8630 Balatonboglár, Szabadság u. 75.) által a Helma felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre:, vezetéknév, keresztnév, telefonszám, email cím, számlázási cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

Szállítási információk

Kiszállítás kizárólag Magyarország területére valamint az EU tagállamaiba lehetséges. Magyarországon kívüli szállítás esetén kérjük érdeklődjön rendelés előtt az info@alkosoft.hu címen a szállítási díjakról.

Az esetleges kiszállítást megelőzően az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. e-mailben értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról, illetve telefonon adategyeztetés céljából is megkeresi. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy ha a szállítás másnapi időpontja nem megfelelő számára, kötelessége a megrendelésében jelezni ezt a kívánt kiszállítási nap megjelölésével.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termék(ek) szállítólevelén, szereplő adatok helyességét tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Az átvételi elismervényt a kiszállítást végző logisztikai cég képviselőjének kell átadni. Amennyiben eltérést észlel, hiány esetén átveheti az árut és ügyfélszolgálatunknak jelzi a hiányt, illetve többlet esetén lehetősége van a többletárut visszaküldeni központunkba. Kérjük, észrevételeiről telefonon tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk és e-mailben megküldhessük a visszaigazolást a korrekcióról, illetve a pótlásról. A visszaszállításról az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. logisztika partnere gondoskodik. Hibás szállítás esetén az újraszállítás költsége az ALKO-SOFT BT-t terheli. Az átvételi elismervény aláírása után hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a rendeléshez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. nem vállal felelősséget.

Szállítási határidő

A szállítási határidő függ a megrendelt termék(ek) beszerzésétől. A vevőt a megrendelést követően e-mailban értesítjük a várható szállításról, és a megrendelése állapotáról.

A szállítási határidő átlagosan rendelés beérkezését követően 2-3 munkanap

A szállító cég a kiszállítást megelőző munkanap e-mail üzenetet küld a szállítási napról. Az üzenet tartalmazza a szállítási nap megváltoztatásának mikéntjét. A konkrét szállítási napon 1 órás időintervallum megadását elküldi e-mail-ben. A szállítás napján SMS-ben is elküldi a részleteket.

Szállítási díjak

Bruttó 40000 Ft felett ingyenes a kiszállítás!

Házhozszállítás (MPL) esetén esetén:

Postán maradó vagy csomagpont

A szolgáltatás igénybevételének feltételei

A könyvek a Weboldalon történő vásárlást követően a következő módokon olvashatóak/hallgathatóak:

Online hallgatható hangoskönyv

A Megvásárolt könyvek menüpontban kattintson az online hallgatás ikonra. A megjelenő lejátszón indítsa el a hallgatást. Lehetősége van a sebességet növelni illetve csökkenteni, valamint előre és visszafele tekerni a hangfájlban. Hallgatás közben 5mp-ként mentjük, hogy hol tart, így, ha újra nyitja az oldalt, bármikor folytathatja onnan, ahol abba hagyta.

Letölthető hangoskönyv (mp3)

A Megvásárolt könyvek menüpontban kattintson a letöltés gombra, mentse el számítógépére, majd játssza le az Ön által preferált mp3 lejátszón.

Adathordozós fizikai hangoskönyv (mp3)

A vásárlás során adja meg szállítási címét, ahova elküldjön Önnek az mp3 fájlt tartalmazó adathordozót.

Pendrive-on csak letölthető e-book, hangoskönyv vagy könyvcsomag rendelhető. A pendrive 4GB-os.

A pendrive adathordozón megvásárolt könyveket nincs lehetősége a vásárlónak visszaküldenie. vásárláskor elfogadja, hogy átveszi a terméket, és nem illeti meg az elállási jog

Online olvasható e-book

A Megvásárolt könyvek menüpontban kattintson az online olvasás ikonra. A könyv szöveges formában megjelenik a böngészőben. Lehetősége van könyvjelzőt beszúrni, ehhez csak kattintson az egérrel arra a pontra, ahol épp jár. Legközelebb amikor megnyitja a könyvet, a böngésző automatikusan erre a pontra fog ugrani.

Letölthető e-book (epub,pdf,mobi)

A Megvásárolt könyvek menüpontban kattintson a megfelelő formátumot jelölő letöltés ikonra. Mentse el számítógépére, majd nyissa meg az Ön által preferált ebook olvasóban.

Jogvédelem

Termékeink, beleértve a forgalmazott könyvek digitális példányait, jogvédelem alatt állnak, mindennemű illegális felhasználást és másolást a törvény bünteti. 

A felhasználás feltételei 

Az online olvasható/hallgatható könyveket kizárólag a helma.hu weboldal adta lehetőségek felhasználásával szabad olvasni/hallgatni. Ezeket letölteni tilos.

A letölthető könyveket kizárólag saját célra használható fel. Ezeket másnak átadni, azokat bármilyen felületen megosztani az író engedélye nélkül tilos.

Mindenki csak a saját azonosítóival léphet be a weboldalra. Tilos más felhasználó adataival bejelentkezni, vagy megpróbálni bejelentkezni. Tilos a saját belépési adatokat mással megosztani.

Reklamáció

A vásárolt könyvekkel kapcsolatos minőségi kifogás esetén cégünk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ha bármiféle kérdése, kérése, észrevétele vagy problémája lenne cégünk működésével, az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük, jelezze cégünk elérhetőségein. A beadott panaszokra 3 munkanapon belül reagálunk.

Elállás

Tájékoztatjuk, hogy a szerződéstől a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) és a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) j) pontjára való tekintettel nem áll módjában elállni.

Módosítás 

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. fenntartja a jogot az Ászf egyoldalú módosítására. Módosítás esetén az új Ászf a weboldalon kerül közzétételre. Ha az Ászf módosításával nem ért egyet, a módosított Ászf közzétételétől számított 8 (nyolc) napon belül a szerződését azonnali hatállyal jogosult felmondani. Amennyiben az Ászf módosításával nem ért egyet, a módosított Ászf közzétételétől számított 8 (nyolc) napot követően a szerződését 30 (harminc) napos határidővel jogosult felmondani 

Vitarendezés

Amennyiben panasszal kíván élni online vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, a https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU linken elérhető webhelyen kezdeményezheti a panasz bíróságon kívüli rendezését. A portál csak akkor használható, ha az EU-ban, Norvégia, Izland, Liechtenstein területén él, és a kereskedő székhelye is ezen országokban található. Egyes országokban ezt a webhelyet a kereskedők is igénybe vehetik arra, hogy panaszt tegyenek fogyasztókkal szemben valamilyen általuk értékesített termék vagy szolgáltatás kapcsán. Megállapodásra kell jutnia a másik féllel arról, hogy melyik vitarendezési testületet veszik igénybe.

A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény értelmében fogyasztói jogvita rendezésére békéltető testület is igénybe vehető.

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák (a továbbiakban: kamara) mellett működő független testület.

Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.

Ha a békéltető testület beleegyezett, hogy az online vitarendezési platformon keresztül továbbított jogvita kapcsán alternatív vitarendezési eljárást folytat, a fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i  524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletben és a fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletben  előírt online vitarendezési platform feladatai ellátásának módjáról és a panaszok bejelentésére szolgáló elektronikus űrlap kitöltésének módjáról, és az online vitarendezési kapcsolattartó pontok közötti együttműködés módjáról szóló, a Bizottság 2015/1051 számú végrehajtási rendeletében  foglaltak figyelembe vételével köteles eljárni.

A fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület látja el a fogyasztói jogviták Online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet szerinti tagállami online vitarendezési kapcsolattartó pont feladatait.

Az eljárásra a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület illetékes.   A fogyasztó belföldi lakóhelye és tartózkodási helye hiányában a békéltető testület illetékességét a fogyasztói jogvitával érintett vállalkozás vagy az annak képviseletére feljogosított szerv székhelye álapítja meg.  Társaságunk tekintetében a Budapesti Békéltető Testülethez fordulhat (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Tel.: 06-1-488-2131, bekelteto.testulet@bkik.hu), amennyiben békéltető testület útján kívánja igényét érvényesíteni. Az eljárásra - a fogyasztó erre irányuló kérelme alapján az előzőek szerint illetékes testület helyett a fogyasztó kérelmében megjelölt békéltető testület illetékes. Ha több fogyasztó közösen terjeszt elő kérelmet, bármelyik kérelmezőre illetékes testület valamennyi kérelmezőre nézve illetékes. A békéltető testület illetékességi területe a testületet működtető kamara szerinti megyére (fővárosra) terjed ki. A békéltető testületi eljárás hivatalos nyelve a magyar.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben fogyasztóként fizetési meghagyást kezdeményezett, annak lezárultáig békéltető testületi eljárás nem indítható. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy társaságunkkal közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését.

Felhívjuk figyelmét, hogy békéltető testület felé általános alávetési nyilatkozatot nem tettünk, illetőleg kizárólag eseti alávetésre kerülhet sor, minden egyedi ügyben külön mérlegelés alapján.

 

Ügyfeleink részére az alábbi tájékoztatókat nyújtjuk

 

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

2021.06.30.

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

A magyar könyv is magyar termék

A magyar könyv is magyar termék

Weboldal: mkmt.hu

Made by FortuNet