Rólunk mondták

Mond el TE is a tapasztalataidat a HELMA kapcsán. Legyél akár szerző, vagy olvasó. Az űrlaphoz kattints ide, vagy görgess le az oldal aljára.

Szépen megírt, egyszerűen, de mégis igényesen megfogalmazott mesék, melyek valójában nem mesék, hanem a legendák egyszerű, közérthető nyelvezettel megfogalmazott át-, és feldolgozása. Ezt a mai ember is megérti és sok mindenre tanít, oktat.
Köszönöm hogy kiadtátok, hogy egy kiadó ilyen műalkotásokat is hajlandó kiadni.
Üdvözlet az írónőnek, írjon hasonlóan igényes alkotásokat a továbbiakban!
Szluka Lydia - olvasó, a Mennybéli mesékről
Csak köszönetemet fejezhetem ki, hogy Roxi kutya megszólalt a hangodon. Profi munkát végeztél. A szöveg alá tett effektekkel sokkal izgalmasabbá, élvezetesebbé, szerthetőbbé vált a napló. Köszönjük a Kiadónak és Pregh Balázsnak: Roxi kutya és a gazdi
K. Kormos Noémi - szerző
Belehallgattam. Főként azokba a részekbe, amelyeken még alakítottál. Zseniális lett. Azt hiszem, így tökéletes.
Fecske László - szerző
Ez minden várakozásomat felülmúlta! Én nagyon érzelmes ember vagyok, vagyis mindentől elöntenek az érzelmek. Nagyon féltem, hogy milyen lesz- ezt te is tudod, annak ellenére, hogy bízom benned. De alig kezdtél bele, máris megdobbant a szívem, annyira jó! Náladnál jobban, senki sem adhatná elő! Mert ez, amit te csinálsz, ez már tényleg előadóművészet! A végén még erre a kötetemre leszek a legbüszkébb :-) Ahogy Te bánsz a szavakkal!! Az egyszerűen csodálatos!!
Náladnál kiválóbb szőlőtőkét soha nem ismertem !!
Titi Hajnalka - szerző
Hangoskönyv esetén szerintem nagyon fontos, hogy kellemes, barátságos hangon szólaljon meg a történet. Mese esetén pedig ez még fontosabb, hiszen úgy kell éreznie gyereknek-szülőnek egyaránt, mintha egy családtak mesélne. A HELMA kiadó hangoskönyvei összekapcsolják a könyvek szeretetét a mesehallgatás élményével.
Minden pillanatát imádom! Sírok-nevetek közben. Még úgy is izgalmasak számomra, hogy ismerem a történeteket. :-) Pontosan úgy olvastad fel a meséimet, olyan hangsúlyozással, ahogy én megálmodtam. Végtelenül hálás vagyok a csodálatos munkádért! Pontosan érzem benne azokat a fontos dolgokat, amikről beszélgetünk. A Sose zöldséget királykisasszony négysorosa is nagyon aranyos, pontosan olyan, amilyennek képzeltem. Szívből köszönök mindent!
Radics Renáta - szerző
Összességében tetszett. Azt gondolom, hogy a színvonal megfelelő, a hangod, a szerkesztés és a stílus hibátlan. Tényleg profi munka. Részemről ez így teljesen megfelelő
Ronil Caine - szerző
Már csak azért is, mert ez a könyv sokkal több, mint novelláskötet. Meggyőződésem, hogy amint a rádió sem ment ki a divatból, úgy a hangoskönyv egyenesen a jövő írásbeliségének egyik legfontosabb csatornája lesz. Ha egy író valaha is elképzeli, hogyan adnák elő a történeteit, nos azt Pregh Balázs még annál is tökéletesebben oldja meg: értően és művészien jeleníti meg a történeteket, miközben egy másodpercre sem engedi el a hallgató figyelmét.
Szunyogh Gábor - szerző
Az áltudományos konferenciának fantasztikusan jó a stílusa, az előadás egyszerűen briliáns, a tartalom pedig nem csak szórakoztató, hanem nagyon tanulságos is.
Horváth József - olvasó

Mondd el a véleményed - űrlap

Töltsd ki az űrlapot, hogy véleményed megjelenhessen oldalunkon. Minden mező kitöltése kötelező.

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

eRikkancs, A digitális újságos

eRikkancs, A digitális újságos

Weboldal: erikkancs.hu

Digitális Tartalom Látássérülteknek

Digitális Tartalom Látássérülteknek

Weboldal: dital.hu

Made by FortuNet