Rólunk mondták

Mondd el TE is a tapasztalataidat a HELMA kapcsán. Legyél akár szerző, vagy olvasó. Az űrlaphoz kattints ide, vagy görgess le az oldal aljára.

Uhh, tudjátok, milyen büszke vagyok rá, hogy A Hold hősei hangoskönyvhöz saját zene is készült?! Az utazás a Holdra című szerzeményt EL-CO11 komponálta, és csodásan illik a regény hangulatához. Számomra egyenesen hátborzongató érzés, hogy amit szavakkal megírtam, a dallamok világában új életre kelt.
A regény folyamatosan tartja az olvasók figyelmét és izgalmas fordulatokkal teli. Az írónő remekül írja le a karaktereket, ami segít az olvasóknak azonosulni velük és beleélni magukat az eseményekbe.
Az írónő stílusa egyedi és magával ragadó, engem ezzel a történettel megvett magának. A cselekmény gördülékeny, izgalmas, humoros és tökéletes kikapcsolódást nyújt. Tipikusan az a regény, amely azonnal berántja az olvasóját a történetbe és az utolsó leütött betűig nem ereszti. Egy szuszra kiolvastam annyira tetszett.
Amihez a szerző a legjobban ért, az a párbeszédek írása. Szerintem elképesztően szórakoztató beszélgetéseket írt meg. Olyan szövegeket ad a szereplők szájába, mint amilyeneket mi szoktunk a barátainkkal, ismerőseinkkel mondani, így otthonosan éreztem magam közöttük, és hamar szimpatikussá váltak.
Mától ti is meghallgathatjátok a legújabb, Szomjazó ködfolyók című könyvemet Pregh Balázs tolmácsolásában, aki újra értelmezte a regényt, és olyan szórakoztatóan olvassa fel, hogy még engem is elvarázsolt.
Borbíró Klára - szerző
Nagyon tetszik... . Pont úgy adja vissza, ahogyan szerettem volna.
Ria Anne Donovan - szerző
Nagyon jó érzés volt visszahallgatni a történetet. Nekem a gyermekkoromat idézte vissza, mikor a rádió mellett ülve követtem a felolvasott fantasztikus regényeket.
Azt üzenem Balázs bácsinak, hogy nagyon tetszett minden, nagyon ügyes volt és az effektek meg különösen jók voltak benne.
Radics Vivien Mária - olvasó
Az első mesét meghallgattam és imádom! Igazi mesemondó vagy!
A többiről holnap :-) ...Mit is mondhatnék? Mindig nagyszerű élmény hallgatni Téged. Imádom, ahogyan mesélsz, és életet adsz a történeteimnek. Szívből köszönöm az alázatos munkát, amit belefektettél a könyvem elkészítésébe. Hálás vagyok az odaadásodért, amivel életet varázsolsz a néma sorokból. Szuper lett a könyv, én imádom!
Titi Hajnalka - szerző
Több fórumról ismerem a Helma Kiadó munkatársait, s nagy örömömre szolgált az, amit elindítottak és amivel egyre népszerűbben viszik a hangoskönyvek és az e-book-ok kiadásának folyamatát! Nagyon jó és színvonalas munkájukat csak elismeréssel lehet díjazni, s külön tetszik az a többfajta forma is, ahogy elérhetőek a kiadványaik! Köszönöm nekik, hogy a szerzőjük lehetek, s hogy segítik azokat, akikkel együtt dolgoznak. Náluk mindent megkaptam a kiadásnál és utánna, gyorsak, pontosak, precízek éskövetik az olvasóik és a szerzőik igényét is. Köszönjük!
Jenei András - szerző
Szeretném megköszönni mindenkinek a hangoskönyvvel kapcsolatos minden munkátokat. Remek munkát végeztetek, jó volt visszahallgatni az írásokat.
Jávorszki András - szerző
Szépen megírt, egyszerűen, de mégis igényesen megfogalmazott mesék, melyek valójában nem mesék, hanem a legendák egyszerű, közérthető nyelvezettel megfogalmazott át-, és feldolgozása. Ezt a mai ember is megérti és sok mindenre tanít, oktat.
Köszönöm hogy kiadtátok, hogy egy kiadó ilyen műalkotásokat is hajlandó kiadni.
Üdvözlet az írónőnek, írjon hasonlóan igényes alkotásokat a továbbiakban!
Szluka Lydia - olvasó, a Mennybéli mesékről
Csak köszönetemet fejezhetem ki, hogy Roxi kutya megszólalt a hangodon. Profi munkát végeztél. A szöveg alá tett effektekkel sokkal izgalmasabbá, élvezetesebbé, szerthetőbbé vált a napló. Köszönjük a Kiadónak és Pregh Balázsnak: Roxi kutya és a gazdi
K. Kormos Noémi - szerző
Belehallgattam. Főként azokba a részekbe, amelyeken még alakítottál. Zseniális lett. Azt hiszem, így tökéletes.
Fecske László - szerző
Ez minden várakozásomat felülmúlta! Én nagyon érzelmes ember vagyok, vagyis mindentől elöntenek az érzelmek. Nagyon féltem, hogy milyen lesz- ezt te is tudod, annak ellenére, hogy bízom benned. De alig kezdtél bele, máris megdobbant a szívem, annyira jó! Náladnál jobban, senki sem adhatná elő! Mert ez, amit te csinálsz, ez már tényleg előadóművészet! A végén még erre a kötetemre leszek a legbüszkébb :-) Ahogy Te bánsz a szavakkal!! Az egyszerűen csodálatos!!
Náladnál kiválóbb szőlőtőkét soha nem ismertem !!
Titi Hajnalka - szerző
Hangoskönyv esetén szerintem nagyon fontos, hogy kellemes, barátságos hangon szólaljon meg a történet. Mese esetén pedig ez még fontosabb, hiszen úgy kell éreznie gyereknek-szülőnek egyaránt, mintha egy családtak mesélne. A HELMA kiadó hangoskönyvei összekapcsolják a könyvek szeretetét a mesehallgatás élményével.
Minden pillanatát imádom! Sírok-nevetek közben. Még úgy is izgalmasak számomra, hogy ismerem a történeteket. :-) Pontosan úgy olvastad fel a meséimet, olyan hangsúlyozással, ahogy én megálmodtam. Végtelenül hálás vagyok a csodálatos munkádért! Pontosan érzem benne azokat a fontos dolgokat, amikről beszélgetünk. A Sose zöldséget királykisasszony négysorosa is nagyon aranyos, pontosan olyan, amilyennek képzeltem. Szívből köszönök mindent!
Radics Renáta - szerző
Összességében tetszett. Azt gondolom, hogy a színvonal megfelelő, a hangod, a szerkesztés és a stílus hibátlan. Tényleg profi munka. Részemről ez így teljesen megfelelő
Ronil Caine - szerző
Már csak azért is, mert ez a könyv sokkal több, mint novelláskötet. Meggyőződésem, hogy amint a rádió sem ment ki a divatból, úgy a hangoskönyv egyenesen a jövő írásbeliségének egyik legfontosabb csatornája lesz. Ha egy író valaha is elképzeli, hogyan adnák elő a történeteit, nos azt Pregh Balázs még annál is tökéletesebben oldja meg: értően és művészien jeleníti meg a történeteket, miközben egy másodpercre sem engedi el a hallgató figyelmét.
Szunyogh Gábor - szerző
Az áltudományos konferenciának fantasztikusan jó a stílusa, az előadás egyszerűen briliáns, a tartalom pedig nem csak szórakoztató, hanem nagyon tanulságos is.
Horváth József - olvasó

Mondd el a véleményed - űrlap

Töltsd ki az űrlapot, hogy véleményed megjelenhessen oldalunkon. Minden mező kitöltése kötelező.

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

A magyar könyv is magyar termék

A magyar könyv is magyar termék

Weboldal: mkmt.hu

Made by FortuNet