Kik vagyunk?

A Helma kiadó 2021-ben alakult azzal a célkitűzéssel, hogy elektronikus és hangos formában terjesszen könyveket. A Helma kiadó az ALko-soft Nonprofit Bt. egy üzletága. Az Alko-soft Nonprofit Bt. már évek óta részt vesz a digitális tartalomszolgáltatásban, és egyéb szolgáltatással segíti a felhasználók mindennapjait. Így nagy tapasztalattal rendelkezik a tartalom terjesztés terén!  

Olyanok, mint pl.:

Az Alko-soft Nonprofit Bt. további tevékenységeiről a www.alkosoft.hu weblapon tájékozódhat.

A www.helma.hu weboldal és a hozzá tartozó szolgáltatás további célja, hogy azok a Szerzők is meg tudjanak jelenni a nagyközönség előtt, akik maguk nem tudják kiadni a Műveiket, vagy szeretnének lépést tartani a kor adta lehetőségekkel, és e-könyv, vagy hangoskönyv formában szeretnének megjelenni az írásaikkal.

De miért is minket válasszon?

A www.helma.hu különlegessége, hogy a már ismert e-könyv formátumokon túl igyekszik hangoskönyv formátumba is megjeleníteni a Műveket. Sőt lehetőséget kínál az olvasásra, hallgatásra a weboldalba beágyazva. Így bármilyen eszközön Ön képes a Művek olvasására, hallgatására. Lehetőséget nyújt továbbá a weboldal arra is, hogy ha abba szeretné hagyni a hallgatást, vagy olvasást, akkor könyvjelző segítségével megjelölje a pozícióját a műben. Így akár egy másik eszközön is folytatni tudja a későbbiekben az olvasást, vagy hallgatást. Az Online hallgatás, olvasás mellett akár letölthető formában is lehetősége van a felhasználóknak megvásárolni a Műveket. Sőt postai kiszállítással is kérheti a hangoskönyvet! Így akár ajándékba is megvásárolhatja ismerősének, aki nem használ informatikai eszközöket.

Ezekből is látszik, hogy – felhasználva a korábbi tapasztalatainkat - igyekeztünk a lehető legtöbb innovatív funkciót beépíteni a www.helma.hu könyváruházba.

Ne habozzon, Regisztráljon, és olvasson a XXI. századnak megfelelő módon, hallgassa akár egy hosszú autóút alatt, vagy sportolás, házimunka közben kedvenc Írójának könyvét!

Podcast adás a bemutatkozásról

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

A magyar könyv is magyar termék

A magyar könyv is magyar termék

Weboldal: mkmt.hu

Made by FortuNet