A verseny támogatói

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

Elérhetőségek:
weboldal: alkosoft.hu
e-mail: info@alkosoft.hu
telefon: +36(30)499-34-77

Az Alko-soft a hagyományos IT szolgáltatásokon túl a látássérültek info-kommunikációs akadálymentesítésén át a tartalomszolgáltatással segíti a felhasználók mindennapjait! IT szolgáltatás magánszemélyeknek, cégeknek, segédeszközök látássérülteknek, speciális szolgáltatások látássérülteknek!

Flying Tiger Copenhagen

Elérhetőségek:
weboldal: eu.flyingtiger.com/hu/

A Flying Tiger Copenhagen egy dán cég, amely mosolyt csempész a mindennapjaidba. Legyen az az otthonod, az irodád vagy szabadidőd, mindenhol inspirálva érezheted magad a designos, kreatív vagy éppen mókás termékek között.

eRikkancs - a digitális újságos

Elérhetőség:
weboldal: erikkancs.hu

eRikkancs - a digitális újságos az eddig csak nyomtatott formában megjelenő újságok digitális elérhetősége akadálymentes formában!

Hobby Rádió - a hang-adó

Elérhetőség:
weboldal: hobbyradio.hu

Kulturális tevékenységünk mellett fontosnak tartjuk a szociálisan hátrányos helyzetű emberek bemutatását és foglalkoztatását is, így önkéntes munkatársaink nagy része látás- és mozgássérült. Műsorainkban igyekszünk hosszabb anyagokat is közölni a zene, kultura, közélet, művészet, oktatásügy, egészségügy, szociálisügy, szabadidő témakörben.

CoolMobile

Ismerd meg a coolmobile.hu webáruházat! Új mobiltelefonok és telefonos kiegészítők széles választékával várunk nap mint nap, naprakész árakkal! Csapatunk célja, hogy a megfelelő tájékoztatás mellett bárki megtalálja a számára ideális termékeket.

Kínálatunk többek között:

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll hétfőtől péntekig 9:00 – 17:00 óráig, vagy az info@coolmobile.hu e-mail címen!

Kattints, és nézz szét webáruházunkban te is: https://www.coolmobile.hu/

Bukta Bence - magán támogató

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

eRikkancs, A digitális újságos

eRikkancs, A digitális újságos

Weboldal: erikkancs.hu

Made by FortuNet